Hoe gaan we te werk?

U leest het hier.

Onze werkwijze

Een product ontwikkelen bestaat uit meerdere fasen, om u een idee te geven hoe een project bij ons behandeld wordt hebben we een aantal richtlijnen op een rijtje gezet.


Oriëntatie

In deze fase wordt er gekeken naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen. U heeft een idee die verder moet worden uitgewerkt, en u wilt weten of dit realiseerbaar is binnen een bepaalde tijd en prijsklasse.

Opdracht

Nadat uw idee duidelijk is zullen wij daar dieper op ingaan. We maken duidelijk wat de verschillende mogelijkheden zijn, en willen duidelijk hebben wat de opdracht precies inhoud. Dit gedeelte is een van de belangrijkste van het project, hier wordt gedetailleerd vastgelegd wat voor product er geleverd zal worden.

Ontwikkeling

In deze fase wordt het product gerealiseerd. Tijdens de ontwikkeling zullen wij u op de hoogte houden van de voortgang van het product zodat u indien nodig bij kan sturen. Wij zullen hiervoor de voortgang van het project online zetten zodat u alles zelf bij kan houden.

Oplevering

Zodra het product ontwikkeld wordt er overgegaan naar de oplevering van het product. In deze fase worden er de nodige tests uitgevoerd. Tijdens deze test is er nog de mogelijkheid het product kleine wijzigingen mee te geven.

Onderhoud

Nadat uw product is afgeleverd blijven wij uw aanspraakpunt. Voor eventuele uitbreidingen/aanpassingen van het product kunt u weer bij ons terecht. Ook voor vragen over het product kunt u nog steeds bij ons terecht.